Anmeldelser

 

Adresseavisen
Roar Brekke fillerister lattermusklene til publikum
(2014, klubbkveld)

Tysnesbladet
STRÅLANDE STANDUP-SHOW AV ROAR BREKKE

Komikaren frå Odda veit kunsten å underhalda. Det syna han då han i kveld entra scena i Vonheim. Med kvardagslege episodar som alle og ein kvar kunne kjenna seg att i, fanga han merksemda til dei frammøtte frå fyrste stund. I over ein time leverte han skarpe replikkar og artige historiar, og kunne gå av scena til ståande applaus.
(2014, fullt show)

Sunnhordland
“med sterk selvironi pepra han oss med punchlines, om alt fra barnefødsler til sjekking. Som anmelder kom jeg alene til showet. Likevel tok jeg meg mange ganger i å le høyt av Brekke der jeg satt med Colaen min. Uten sammenligning forøvrig – men like fulllt: det er det kanskje bare Ricky Gervais, David Lettermann, Dagfinn Lyngbø og Michael McIntyre som klarer. Trampeklappsalvene fra puplikum fortalte at det var flere enn meg som hadde en super kveld. Veldig bra Brekke. (Fra anmeldelse 20/2 2012 )

Kvinnheringen
“sendte publikum i ekstase med ein fulltreffar av eit humorshow”, «komikaren fra Odda var eit fantastisk nytt bekjentskap» “så kom godbitane på rekkje og rad”, “sendte publikum i hikstestadiet”, ” rett og slett eit geni i bruk av kroppsspråk og mimikkar”, (Sitat fra anmeldelse  27/2 2012)

Studentavisa HSH

Folk lo så tårene trillet og krampa tok dem. Gutten har jo en mimikk, rytmisk sans og vitser som treffer alle!

Åsane tidende 
Terningkast 5
“Roar Brekke er i ferd med å etablere seg blant de store komikerne i Norge.”

Hardanger Folkeblad 
Glimrande Brekke-show

“Det må rett og slett opplevast. Poenga sat tett som hagl, og svært mange av høgdepunkta var ein kombinasjon av verbale gullkorn, musikk, dans og utruleg bra mimikk”

Bergens Tidende (2004)
Terningkast 5

“Det er lenge siden vi har opplevd en stand-up komiker med så suveren kroppsbeherskelse og mimikk”

Bergens Tidende (2006)
Terningkast 5
“Friskt, heftig og rått sjarmerende”
“Brekke forvandles til Askeladden i en sekvens som sender ham rett opp blant de beste av Norges gjøglere akkurat nå”

Bergensavisen 
Terningkast 5

“Har du ikke åpnet latterdørene før, så gjør du det i hvert fall når han gir til beste tilstanden på dansegulvet ved nullpunktet sånn I 02.30 -tiden.”

Haugesunds Avis 
Terningkast 5

“Tett, smart og energisk. Roar Brekkes eminente enveiskjøring av et stand-up show, prikker inn poenger uten å dvele for lenge med hvert enkelt tema.”

Kulturby.no (haugesund)

” Publikum elsket det. Vi lo til vi fikk tårer i øynene og vondt i magemusklene.
Høvleriet skaper en intim ramme rundt en strålende forestilling med en fantastisk komiker. Dette bare må du oppleve! Løp!”

Tysnesingen
Glimrande stand up
Det var godt med folk på Godøysund laurdag som fekk testa lattermusklane sine.
Stand up komikar Roar Brekke fekk tysnesingane i festhumor med showet sitt “Hardingar danse’ ikkje disco!”.
Ikkje det at eg hugsar alle kommentarane hans og poenga, men dei sat som eit skudd. Brekke fekk folk til å kjenna seg igjen i mange samanhengar. Dette, i spedd litt lokal humor, skapte stor stemning og applaus.
Showet vart avslutta med ein aldeles glitrande slow-motion oppleving av Askeladden. Roar Brekke sitt show kan trygt anbefalast!

HF
“Stand up kometen Roar Brekke gav alt i eit forrykande einmannsshow. Frå glitrande poeng til mimekunst på høgt plan. Han tok alle aldrar og begge kjønn på kornet”

BA (2006)
Jentene hylte av latter når han forvandlet seg til en snerrende salsainstruktør.

HF (april 08)
“Han hadde publikum i sin hule hånd fra først til sist. Aller best likte vi Brekke i dansescenene, her var han ustyrtelig morsom.”

Bergens Tidende (08):

Showet er på sitt aller beste når han agerer tenåringsjenter, samtalende venninner, prester, fotomodeller og fulle folk. Eller nyheter for døve. Det er her han viser sin eminente mimikk og evne til å kombinere presise overdrivelser og små gester.

Bergensavisen (08):

At han har mange gode observasjoner er det ingen tvil om. Og så mestrer han den fysiske komikken bedre enn de fleste, og det veier jo opp for et par flaue vitser innledningsvis. Men den fysiske komikken er altså det som hever forestillingen. Den rommer alt fra sexy regnskapsdamer, via ulike stadier av julebordsfyll (som han jo selv skal få rikelig anledning til å iaktta fremover), til mimikk fra stumfilmens dager. Det siste i et heseblesende effekt-nummer som er blant showets beste.

Haramsnytt (nov 08)

Med lyd og musikk spelte han på alle strenger med meisterleg mimikk. Han leverte det han kom for,humor, mimikk og full kroppskontroll. Roar Brekke var eit hyggeleg selskap.

 

Fjordingen (juni 09)

Roar Brekke løfter sommerrevyen til nye høgder. Han sette standarden frå første steg på scena. Med ein mimikk og eit kroppsspråk som fekk premierepublikum i revyteltet til å gje seg ende over i latter og jubel, var han åleine verd inngangspengane.

 

Sunnmørsposten

Standup-komikaren Roar Brekke løfter revyen til nye høgder. Han har fått stor plass på scena og leverer det eine høgdepunktet etter det andre. Med sin gode mimikk tek Roar Brekke ulike mennesketypar på kornet.

Roar på Facebook

For booking, kontakt: Roar Brekke
booking@roarbrekke.no
tlf. 95 08 04 69
Powered by Egil Paulsen
Logg inn