Standup

Helaftens standupshow for publikum

Roar Brekke har gjort stand up i over 10 år, og har som varemerke å kombinere verbal humor med morsomme fysiske innslag. Da bruker han lydskisser, musikk – og sin utrolige mimikk og kroppskontroll. Dette må sees, men vi kan nevne: Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp ( i slow motion) – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog etter julebord…
Dersom noe karakteriserer humoren, i tillegg til det fysiske, så er det de gode observasjonene. Han får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.
Han har satt opp eget helaftens show i Bergen, Stord, Odda, Haugesund, Oslo, m.m – alle steder med ekstraforestillinger, og med en rekke femmere og seksere av pressen. I juni 08 var han årets Late Night-artist på Humorfestivalen i Stavanger. I september 2008 setter han opp nytt show på Ricks i Bergen: Kroppsøving. For billetter, se billettservice.

Firma-standup

Roar har gjort hundrevis av opptredener for firma over det ganske land. Middager, kick-off, salgsmøter, julebord m.m. Her vil han vanligvis komme inn og gjøre en halvtimes innslag under middagen. Han vil da plukke standup-poenger som passer perfekt til nettopp dette publikummet. Han kan også spesialskrive poeng mot firmaet eller ansatte. Det eneste som trengs er en del input fra oppdragsgiver.

Fysisk showpakke

For kunder som ønsker noe spesielt, har Roar også skreddersydd et halvtimes show, der de aller beste av hans fysiske sketsjer er med. Han bruker lydskisser, musikk, lys – og uante mengder mimikk og kroppskontroll. Resultatet? En halvtime topp underholdning i høyt tempo! Hva du får se?
Vi kan nevne: Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp ( i slow motion) – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog på vei hjem fra fest…
Passer for større eventer og steder der det er topp scene og lyd/lys tilgjengelig.

Roar på Facebook

For booking, kontakt: Roar Brekke
booking@roarbrekke.no
tlf. 95 08 04 69
Powered by Egil Paulsen
Logg inn